Koja je razlika između zagrejane duvanske patrone i cigarete ili tompusa?

Tompusi, cigarete i duvanske patrone nesagorevajućeg duvana sadrže pravi duvan.

Razlika je u tome kako se koriste. Prilikom konzumiranja cigareta i tompusa duvan se sagoreva, dok se prilikom upotrebe duvanske patrone nesagorevajućeg duvana duvan zagreva. To znači da duvanske patrone nesagorevajućeg duvana pružaju iskustvo konzumiranja duvana bez dima.

Ploom X Advanced je jednostavan, praktičan proizvod za zagrevanje duvana koji koristi inovativnu HeatFlow tehnologiju za zagrevanje duvanskih patrona spolja, pružajući Vam izuzetan ukus duvana bez dima i sa manje mirisa duvana*.

Ukoliko koristite Ploom X Advanced, potrebno je da koristite duvanske patrone kompatibilne sa uređajem za adekvatno iskustvo zagrevanja duvana.

Nije moguće koristiti duvanske patrone na isti način na koji biste konzumirali tradicionalnu cigaretu. Isto tako, nije moguće koristiti cigarete ili tompuse sa Ploom X Advanced uređajem.

 

* U poređenju sa konzumiranjem cigareta. Zasnovano na testiranju pomoću senzornog panela za upoređivanje intenziteta mirisa duvanskog dima cigarete i isparenja iz reprezentativnih uzoraka zagrejanih Ploom X Advanced duvanskih patrona.

Da li imate više od 18 godina?

Potvrdite

Morate imati više od 18 godina da biste pristupili ovom veb-sajtu.

Pristup Ploom veb-sajtu i proizvodima dozvoljen je samo punoletnim pušačima, korisnicima vejp ili drugih nikotinskih proizvoda iz Srbije.

Ploom proizvodi nisu sredstva za odvikavanje od pušenja, nisu bez rizika i mogu izazvati zavisnost.

Posetite ovu stranicu za više informacija.