Da li duvanske patrone proizvode katran?

Ne. Zagrejani duvan se razlikuje od sagorevanog duvana.

Zahvaljujući HeatFlow tehnologiji zagrevanja duvana, patrona se zagreva spolja do jezgra, nežno oslobađajući bogat ukus duvana tokom čitave upotrebe.

Inovativna HeatFlow tehnologija ne proizvodi katran koji se stvara sagorevanjem duvana, što znači da nema dima, da se manje mirisa duvana zadržava na Vašoj odeći* i u Vašem dahu**, kao i da ostavlja manje vidljive mrlje na zubima*** u poređenju sa konzumiranjem cigareta.

*U poređenju sa konzumiranjem cigareta. Zasnovano na testiranju senzornog panela za upoređivanje intenziteta mirisa duvana dima cigarete i isparenja iz reprezentativnih uzoraka zagrejanih  Ploom X Advanced duvanskih patrona.

** U poređenju sa konzumiranjem cigareta. Zasnovano na testiranju senzornog panela za upoređivanje intenziteta mirisa duvana dima cigarete i isparenja iz reprezentativnih uzoraka zagrejanih  Ploom X Advanced duvanskih patrona.

***U poređenju sa konzumiranjem cigareta. Zasnovano na poređenju boje goveđih zuba izloženih dimu cigareta i pari iz reprezentativnih uzoraka Ploom X Advanced zagrejanih duvanskih patrona.

Da li imate više od 18 godina?

Potvrdite

Morate imati više od 18 godina da biste pristupili ovom veb-sajtu.

Pristup Ploom veb-sajtu i proizvodima dozvoljen je samo punoletnim pušačima, korisnicima vejp ili drugih nikotinskih proizvoda iz Srbije.

Ploom proizvodi nisu sredstva za odvikavanje od pušenja, nisu bez rizika i mogu izazvati zavisnost.

Posetite ovu stranicu za više informacija.