Mogu li da kupim dodatnu opremu za Ploom X Advanced?

Da. Ploom X Advanced je dizajniran da se kreće zajedno sa Vama tokom čitavog dana, a isto važi i za naš širok asortiman Ploom X Advanced dodataka.

Nudimo širok izbor prednjih poklopaca u atraktivnim bojama, tako da možete personalizovati svoj uređaj i izraziti svoju jedinstvenost. Možete zaštititi svoj uređaj i ostati organizovani pomoću naših modernih zadnjih maski i futrola.

Odlaganje patrona i čišćenje uređaja ne može biti jednostavnije. Imamo posude za odlaganje patrona koje možete držati u automobilu ili na svom stolu. Pored toga, nudimo i štapiće za čišćenje Ploom X Advanced uređaja, koji Vam pomažu da održavate svoj uređaj besprekorno čistim i funkcionalnim.

Kada dođe vreme da napunite svoj Ploom uređaj, možete ga istovremeno puniti i držati pri ruci pomoću naših punjača. Za jednostavno punjenje, u ponudi imamo USB-C punjače i strujne adaptere za punjenje.

Da biste saznali više o našoj kolekciji dodatne opreme, posetite našu stranicu sa svim dodacima ili našu onlajn prodavnicu.

Da li imate više od 18 godina?

Potvrdite

Morate imati više od 18 godina da biste pristupili ovom veb-sajtu.

Pristup Ploom veb-sajtu i proizvodima dozvoljen je samo punoletnim pušačima, korisnicima vejp ili drugih nikotinskih proizvoda iz Srbije.

Ploom proizvodi nisu sredstva za odvikavanje od pušenja, nisu bez rizika i mogu izazvati zavisnost.

Posetite ovu stranicu za više informacija.