• Naslovna
  • Blog
  • Lansiranje uređaja Ploom - Veče koje postavlja standard za jedinstveno iskustvo

Lansiranje uređaja Ploom - Veče koje postavlja standard za jedinstveno iskustvo

24/06/2024

Dobrodošli u svet gde se spajaju inovacija i autentičnost! Ploom, novi igrač na tržištu zagrejanog duvana, ponosno je predstavio srpskom tržištu svoj najnoviji proizvod. Lansiranje ovog jedinstvenog uređaja nije samo korak napred za brend, već i za sve one koji žude za najboljim i žele da se prepuste autentičnom iskustvu koje pruža Ploom.

 

Veče sa zvezdama

Predstavljanje Ploom uređaja na Beogradskom sajmu je bilo veče koje je obeležilo budućnost, sa muzičkom i scenskom pratnjom koja je dočarala energiju nove ere koju Ploom donosi.

Nastup Zdravka Čolića je sve prisutne podsetio da tradicija i savremenost idu ruku pod ruku kada je reč o trajnosti i aktuelnosti, dok su Filharmonija i Big Band svojim sofisticiranim tonovima dodali posebnu dimenziju ovom unikatnom događaju.

Ovo veče nije prošlo samo u duhu muzike i tehnologije; bilo je to veče gde su se susreli stil, savremenost i jedinstvenost. Gosti su imali priliku da uživaju u interaktivnim izložbama koje su prikazivale evoluciju Ploom brenda, istražujući kako se tradicionalno iskustvo konzumiranja duvana transformiše u nešto sasvim novo i uzbudljivo.

Ploom: Inovacija na delu

Ploom nije samo uređaj; inovativna HEATFLOWTM tehnologija nudi iskustvo bez dima i pepela, omogućavajući korisnicima da doživljaj konzumiranja zagrejanog duvana osete u svoj njegovoj punoći, ali na unapređeniji i moderniji način.

Nakon uspešnog lansiranja na 14 tržišta na globalnom nivou, Ploom pruža priliku da se i punoletni potrošači u Srbiji upoznaju sa autentičnim iskustvom koje sa sobom donosi.

Od kalifornijskog sna do japanskog perfekcionizma

Ploom je svoje putovanje od zlatne obale do Zemlje izlazećeg Sunca započeo kao startap u Kaliforniji, gde je brzo postao sinonim za revolucionarni pristup obradi i konzumiranju duvana. Rođen iz vizije da se stvori manje štetan način konzumacije duvana, Ploom je krenuo u potragu za tehnologijom koja oslobađa pun ukus i aromu, ali bez sagorevanja. 

Ovaj poduhvat je doveo do stvaranja prve verzije uređaja, koji je kasnije u Japanu doživeo transformaciju, postavši unikat koji postavlja standarde u pružanju autentičnog ukusa, bez dima, pepela i sa manje neprijatnih mirisa.

Ploom: Sinonim za eleganciju i kvalitet

Ploom je brend koji stoji iza svakog proizvoda sa neupitnom elegancijom i kvalitetom. Veče lansiranja Ploom uređaja na srpsko tržište je bilo više od predstavljanja proizvoda; to je bila demonstracija budućnosti.

Želite da budete deo ove revolucije i zakoračite u novu eru koja donosi jedinstveni način konzumiranja duvanskih proizvoda?

Posetite neku od naših sedam modernih Ploom zona, gde možete da dobijete sve dodatne informacije, uz osmeh, šoljicu kafe i poslasticu za poneti. Naravno, Ploom je uvek i na klik od Vas. Sve o našem brendu, proizvodima i dodacima možete saznati i onlajn, iz udobnosti svog doma. Zakoračite u Ploom svet!

Otkrijte sve članke

Naše najnovije vesti i novosti

Da li imate više od 18 godina?

Potvrdite

Morate imati više od 18 godina da biste pristupili ovom veb-sajtu.

Pristup Ploom veb-sajtu i proizvodima dozvoljen je samo punoletnim pušačima, korisnicima vejp ili drugih nikotinskih proizvoda iz Srbije.

Ploom proizvodi nisu sredstva za odvikavanje od pušenja, nisu bez rizika i mogu izazvati zavisnost.

Posetite ovu stranicu za više informacija.