• Besplatna isporuka na adresu
  • Sigurno plaćanje

Karakteristike

  • Minimalno čišćenje
  • Lako održavanje
  • Bez dima, manje mirisa duvana¹
U proseku 90-95% smanjenja u količinama 9 štetnih supstanci*
  • Smanjen potencijalni rizik Ploom X Advanced je naš inovativni uređaj za zagrevanje duvana koji verujemo da ima snažan potencijal kao proizvod sa smanjenim rizikom u poređenju sa konzumiranjem cigareta.
  • 90-95% smanjena štetnost Ploom X Advanced pokazuje prosečno smanjenje 90-95% čak 9 štetnih supstanci, čije smanjenje u dimu cigareta preporučuje Svetska zdravstvena organizacija (SZO).
  • Nijedan duvanski proizvod nije bez rizika Važno: Ovo ne znači da je upotreba Ploom X Advanced uređaja bezbedna ili da u potpunosti eliminiše rizike po zdravlje ili stvaranje zavisnosti povezane sa upotrebom duvana. Nijedan duvanski proizvod nije bezbedan.

Otkrijte Ploom - HeatFlow tehnologiju

Jedinstvena HeatFlow tehnologija unutar Ploom uređaja je optimizovana za protok vazduha, nežno zagrevajući duvansku patronu spolja kako bi se sagorevanje svelo na minimum i pružio bogat ukus duvana. Održava optimalnu temperaturu tokom čitave upotrebe, za vrhunski užitak od prvog do poslednjeg udisaja.

Pogledajte video

Možda Vas takođe zanima

Ploom Posuda za odlaganje patrona

Ploom X Advanced crna posuda za odlaganje patrona spreda

Ploom Posuda za odlaganje patrona

-
-

Ploom Futrola

Ploom Futrola

-

Black

Red

Grey

Blue

Green

-

Ploom Štapići za čišćenje

Ploom X Advanced beli štapići za čišćenje spreda

Ploom Štapići za čišćenje

-
-
 ¹ U poređenju sa konzumiranjem cigareta. Zasnovano na testiranju pomoću senzornog panela za upoređivanje intenziteta mirisa duvanskog dima cigarete i isparenja iz reprezentativnih uzoraka zagrejanih Ploom X Advanced duvanskih patrona. 

Da li imate više od 18 godina?

Potvrdite

Morate imati više od 18 godina da biste pristupili ovom veb-sajtu.

Pristup Ploom veb-sajtu i proizvodima dozvoljen je samo punoletnim pušačima, korisnicima vejp ili drugih nikotinskih proizvoda iz Srbije.

Ploom proizvodi nisu sredstva za odvikavanje od pušenja, nisu bez rizika i mogu izazvati zavisnost.

Posetite ovu stranicu za više informacija.